“نامه آینده پژوهی”
ماهنامه ” نامه آینده پژوهی” وابسته به موسسه افق آینده پژوهی راهبردی، یکی از معتبرترین بولتن های ملی در زمینه آینده پژوهی است که از سال ۹۱ تاکنون اقدام به انتشار ۶۶ شماره ماهنامه مشتمل بر مقالات علمی در حوزه های تخصصی مسائل داخلی ایران، علوم سیاسی و روابط بین الملل، فضای مجازی و مبانی آینده پژوهی نموده است.
نامه آینده پژوهی بعنوان یکی از معتبرترین مجلات تخصصی در زمینه آینده پژوهی در نظر دارد از افراد توانمندی که علاقمند به انتشار دانش و یافته های علمی خود در قالب مقالات و گزارش های سیاستی هستند، به منظور همکاری با ماهنامه دعوت بعمل آورد. لذا در راستای تحول کمی و کیفی در انتشار مقالاتی که در مسیر رشد دانش آینده پژوهی در حوزه های مختلف در سطح ملی و بین المللی، مفید و قابل رقابت باشد، از صاحبنظران و اندیشمندان دعوت می شود تا آخرین یافته های خود را از طریق نامه آینده پژوهی در اختیار جامعه سیاستگذاری و تصمیم گیری کشور قرار دهند.
“راهنمای تهیه و تدوین مقالات“
- مهمترین ویژگی مقالات ماهنامهنامه آینده پژوهی که به شدت مورد توجه مخاطبان آن قرار گرفته است، عبارتند از: کاربردی، موجز، عملیاتی و اجرایی بودن آن که مبتنی بر واقعیت ها و محدودیت های تصمیم گیری در جهان واقعی است. لذا مهمترین شاخص های انتخاب مقالات جهت انتشار در ماهنامه مساله محور بودن و عملیاتی بودن مقالات است.
- مقالات باید تحقیقی و حاصل کار علمی یا پژوهشی نویسنده یا نویسندگان بوده و به تولید علم و معرفت جدید منجر گردد. لذا نامه آینده پژوهی از مقالات کاربردی مستخرج از رساله های دکتری و پایان نامه های ارشد و نیز طرح های تحقیقاتی برجسته استقبال می نماید.
- با توجه به پایبندی ماهنامه به اصول و قواعد اخلاق علمی و قوانین مالکیت معنوی، مقالات ارسالی نباید در گذشته در نشریات داخلی یا خارجی منتشر شده باشند.
- یکی از اهداف نامه آینده پژوهی، معرفی آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی برترین اندیشکده های بین المللی است. بنابراین در صورت رعایت حقوق معنوی و ذکر منابع مورد استفاده، ماهنامه از مقالاتی در این زمینه استقبال می نماید.
- با توجه به ماهیت ماهنامه، ویژگی مقالات و نیز جامعه مخاطبان و به منظور هماهنگی و حفظ روح حاکم بر مقالات ماهنامه، مقاله های ارسالی باید:
- به صورت تایپ شده در قالب فایل Word
- با فونت های رایج فارسی و قلم ۱۲
- در صورت لزوم از تصاویر و نمودارهای باکیفیت تصویری بالا استفاده شود
- در صورت لزوم از پانویس استفاده شود.
- به تمامی منابع مورد استفاده، استناددهی شود.
- و دارای بخش های ذیل باشد:
